URBAN MARINE

LIVING

Unieke meubelen en scheepsantiek

Bureaulamp

220,00 incl. BTW

Mooie bureaulamp met twee rolgewrichten.

De lamp is voorzien van twee schakelaars, aan de boven- en onderkant. De bovenste was van origine bedoeld om te lamp te dimmen, maar helaas heeft deze dimmer de tand des tijds niet doorstaan en is door ons vervangen voor een normale schakelaar.

Unieke meubelen en scheepsantiek uit Amstelveen

Bij Urban Marine Living in Aalsmeer moet u zijn voor een breed assortiment op maat gemaakte, dan wel geïmporteerde meubelen en decoratief scheepsantiek en scheepsattributen. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en Haarlem!

Wij noemen ons graag creatieve ondernemers, met een gevoel voor woontrends. Met onder andere de inzet van gebruikte bouwmaterialen, drijfhout, en eventueel staal worden unieke meubels gebouwd, geheel afgestemd op uw wensen, behoeften en beschikbare budget.

Een kleine greep uit ons assortiment: scheepslampen, seinlampen, industriële lampen, kompassen, telegraafpalen, kortom allerlei maritiem antiek en nautische decoratie.
Bij ons kunt u ook terecht voor robuuste boomstamtafels uit duurzaam eikenhout. Bovendien kunnen wij door een breed netwerk diverse vintage meubels leveren voor een scherpe prijs.

Ook bouwen wij industriële meubels met een robuust en duurzaam karakter, die bestand zijn tegen zware belastingen zowel binnenshuis als buitenshuis. Wij hebben bijvoorbeeld ook diverse bijzondere stalen werkbanken uit de jaren ’50 die prachtig zijn als horeca- en winkeldecoratie of gewoon in huis.

Alle meubels worden gebouwd in mijn eigen werkplaatsen, waar wij met veel enthousiasme voor u onder andere tafels, kasten, stoelen en terrasmeubels maken.

Opknappen van vintage meubelen

Bent u uitgekeken op een oubollig meubel of hebt u de hand weten te leggen op een vintage meubel? Dan kan ik deze opknappen, zodat deze weer een eigentijdse uitstraling krijgt. De mogelijkheden hierin zijn vrijwel eindeloos. U komt met een idee en wij realiseren het voor u.